Digital Ugerevy

Udgives af Lars K Jensen
Til forsiden

Tilmeld dig nyhedsbrevet: 


…så får du ugerevyen i din indbakke hver uge, og du går ikke glip af noget.

 

Hvad er det her?
Mere om Digital Ugerevy

Er du nysgerrig?
Se den seneste opsamling

Hvad siger andre?
Læs testimonials om Digital Ugerevy

 

Hvad er det her?

Den digitale ugerevy er stedet, hvor du kan få overblikket. Det handler om nye medier, sociale platforme og digital udvikling i mediebranchen. Det er dit brief på, hvad der er sket i ugen, så du er up-to-date.

 

Hvorfor?

Du sparer tid: Du behøver nemlig ikke læse en masse artikler, nyhedsbreve, tweets og alt muligt andet i ugens løb. Du får de bedste og mest interessante links – én gang om ugen.

 

Hvem er det til?

Den er primært henvendt til dig, der arbejder med digitale medier, kommunikation eller markedsføring – men andre må selvfølgelig også gerne læse med ?

___

 

Sagt om opsamlingen:

 

“Det er ikke sjældent, jeg ser en analyse eller artikel i Lars K Jensens opsamling, som jeg ellers ville have misset. Han giver læsværdige og dejligt overskuelige nedslag i, hvad der er sket i medier og teknologi i ugens løb.”

Andreas Marckmann Andreassen
Digital redaktør, Fagbladet Journalisten

 

“Lars’ opsamling er stedet, hvor jeg føler, at ugens ofte sparsomme faglige opdateringstid er bedst givet ud. Han fanger historier og formidler dem i relevant kontekst – lødigt, fagligt velfunderet og altid høj kvalitet.”

Astrid Jørgensen
Chef for digitalt abonnementssalg og marketing, Politiken

 

“Det ugentlige overblik fra Lars K Jensen er fremragende til at få overblik af. Men Lars er også god til at spotte tendenser, som er værd at bruge lidt mere tid på – for eksempel sammen med Lars som kompetent vejleder.”

Jan Birkemose
Medietrends.dk

 

“Lars har fingeren på pulsen hvad angår teknologi, sociale medier og tendenser. Derfor er hans ugentlige overblik uundværligt, hvis jeg skal nå at følge med i, hvad der rører sig på alle fronter.”

Mads Keilberg
Digital chef, Holm Kommunikation

 

“Lars K Jensen serverer ærligt og nøgternt indblik og overblik. Han skærer fra, så du sidder tilbage med koncentratet i din indbakke.”

Filip Wallberg
Journalistisk lektor, SDU

 

“Lars’ ugentlige opsamling betyder for mig helt konkret, at jeg har en arbejdsopgave mindre. Han serverer mig særligt udvalgte links og giver mig derved både overblik og indsigt. Jeg deler ofte ud af opsamlingen på mine redaktioner og til min afdeling.”

May Kjærsgaard
Digital redaktør, Benjamin

 

Her kan du se den seneste opsamling:

Digital Ugerevy: Uge 3, 2019- Overblikket over den digitale udvikling i mediebranchen samt sociale medier.

 

Se alle opsamlinger →

 

Følg med:

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, får du ugerevyen i din indbakke hver uge. Det er klart det letteste, og du går ikke glip af noget.

Tilmeld dig nyhedsbrevet: