Digital Ugerevy

 

___

Hvad er det her?

(Vil du bare gerne tilmelde dig? Tryk her ↓)

Vi kender det alle: Man vil gerne følge med i nyheder og tendenser og bevare overblikket, men der er ikke tid nok. I stedet kan du lade Digital Ugerevy gøre arbejdet for dig.

Den digitale ugerevy er stedet, hvor du kan få overblikket over, hvad der er sket. Det handler om nye medier, sociale platforme og udvikling (af forretning og produkter) indenfor mediebranchen samt digitale tendenser. Det er dit brief på, hvad der er sket i ugen, så du er up-to-date og har overblikket.

Den er primært henvendt til dig, der arbejder med digitale medier, kommunikation eller markedsføring – men andre må selvfølgelig også gerne læse med 😊

Du sparer tid: Du behøver nemlig ikke læse en masse artikler, nyhedsbreve, tweets og alt muligt andet i ugens løb. Du får de bedste og mest interessante links – én gang om ugen.

Ugerevyen giver dig overblikket og holder dig opdateret.

 


Følg med:

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, får du ugerevyen i din indbakke hver uge. Det er klart det letteste, og du går ikke glip af noget.


 

 

Vil du dele ugerevyen med dine venner og følgere?

___

 

Her kan du se den seneste opsamling:

Digital Ugerevy: Uge 41, 2018 - Dit ugentlige overblik på medier og digital udvikling.

 

___

 

Sagt om opsamlingen:

 

“Det er ikke sjældent, jeg ser en analyse eller artikel i Lars K Jensens opsamling, som jeg ellers ville have misset. Han giver læsværdige og dejligt overskuelige nedslag i, hvad der er sket i medier og teknologi i ugens løb.”

Andreas Marckmann Andreassen
Digital redaktør, Fagbladet Journalisten

 

“Lars’ opsamling er stedet, hvor jeg føler, at ugens ofte sparsomme faglige opdateringstid er bedst givet ud. Han fanger historier og formidler dem i relevant kontekst – lødigt, fagligt velfunderet og altid høj kvalitet.”

Astrid Jørgensen
Chef for digitalt abonnementssalg og marketing, Politiken

 

“Det ugentlige overblik fra Lars K Jensen er fremragende til at få overblik af. Men Lars er også god til at spotte tendenser, som er værd at bruge lidt mere tid på – for eksempel sammen med Lars som kompetent vejleder. Og efter han er begyndt at indtale ugemailen er der ingen undskyldning for ikke at følge med.”

Jan Birkemose
Medietrends.dk

 

“Lars har fingeren på pulsen hvad angår teknologi, sociale medier og tendenser. Derfor er hans ugentlige overblik uundværligt, hvis jeg skal nå at følge med i, hvad der rører sig på alle fronter.”

Mads Keilberg
Digital chef, Holm Kommunikation

 

 

“Lars K Jensen serverer ærligt og nøgternt indblik og overblik. Han skærer fra, så du sidder tilbage med koncentratet i din indbakke.”

Filip Wallberg
Journalistisk lektor, SDU

 

“Lars’ ugentlige opsamling betyder for mig helt konkret, at jeg har en arbejdsopgave mindre. Han serverer mig særligt udvalgte links og giver mig derved både overblik og indsigt. Jeg deler ofte ud af opsamlingen på mine redaktioner og til min afdeling.”

May Kjærsgaard
Digital redaktør, Benjamin

 

___

 

Her kan du se den seneste opsamling:

Digital Ugerevy: Uge 41, 2018 - Dit ugentlige overblik på medier og digital udvikling.