Ydelser

Efter mere end 10 år hos etablerede spillere i den digitale del af mediebranchen er det blevet tid til nye udfordringer og nye rammer.

Her kan du se hvilke ydelser og hjælp, jeg tilbyder. Kontakt mig, hvis du har nogle spørgsmål. Se mit CV.

Sparring

Hvad enten du har brug for at mødes med fast interval eller for bistand under et projekt, står jeg parat til at være din/jeres forsikring for, at tingene spiller, og hjælpe dig med alt fra de små beslutninger til større ting som valg af metode, leverandør og teknologi.

Læs mere »

Forstå dine brugere

Hvad enten det drejer sig om medier, virksomheder eller organisationer generelt, er der ingen tvivl om, at fremtiden tilhører dem, der forstår deres brugere. Jeg kan hjælpe dig i gang, bistå undervejs eller gøre arbejdet for dig – det bestemmer du.

Læs mere »

Digital udviklingspartner

Skal I gennemføre et digitalt udviklingsprojekt? Eller er du en del af en virksomhed, for eksempel et bureau, der gerne vil kunne byde på en opgave ved at udvide holdet med en stærk digital profil indenfor produktudvikling og medier?

Læs mere »

Opdatering på tendenser

Hver uge udgiver jeg Digital Ugerevy, der er en opsamling på digitale tendenser i og omkring mediebilledet. Du kan få en tilrettet opsamling, og jeg kommer gerne på besøg og holder oplæg.

Læs mere »

UX-gennemgang

Har I en udfordring med jeres hjemmeside eller digitale tjenester, hvor jeres brugere ikke opfører sig, som I havde forventet? Så har I muligvis brug for en gennemgang af jeres design og brugernes oplevelse.

Læs mere »

Indhold og foredrag

Jeg leverer løbende indhold til forskellige medier (jeg blogger blandt andet for Journalisten) og kan også hjælpe dig her, hvad enten du skal bruge indhold til artikler, håndtering af nyhedsbreve etc.

Se mine artikler andre steder

Derudover har jeg i årenes løb holdt en lang række af foredrag og oplæg om medier og digital udvikling. Kontakt mig, hvis du er interesseret.