Om / Følg / Kontakt

 

Kort fortalt

I mere end 10 år har jeg arbejdet i mediebranchen med den digitale udvikling og teknikken bag journalistikken. Jeg er uddannet journalist med interesse for medier, teknologi og mennesker – helst kombinationen af dem.

I 2012 var jeg som teamleder med til at starte Ekstra Bladets redaktionelle udviklingsteam (kombinationen af journalistik og digital udvikling) op fra ingenting. Jeg har desuden beskæftiget mig med brugeroplevelse, performance (hvor jeg har foretaget et hav af målinger og afleveret anbefalinger om en af de største påvirkninger af brugeroplevelsen), processer (især Scrum) samt været igennem flere workshops, redesigns og oprydninger, end jeg lige umiddelbart kan tælle.

Jeg trives bedst der, hvor verdener mødes, hvad enten det er journalistik, digital udvikling, forretningsudvikling, det kommercielle eller noget helt femte.

Undervejs har jeg skrevet om mit arbejde og mine visioner på blandt andet Medieblogger og Journalisten.dk.

Se mere om mig på min LinkedIn-profil | Se mit CV

 

Følg med

Du kan følge med via nyhedsbrev eller RSS-feed (jeg kan anbefale Feedly som læser).

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så sender jeg dig en fin mail, håndskrevet til lejligheden, når der er nyt at læse her på siden:Bemærk: Du får ikke en mail, så snart, jeg har udgivet nyt – i stedet samler jeg op og sender hyppigst en gang om ugen. Hvis du vil følge med og vide det, så snart, der er nyt skal du følge med via RSS (se ovenfor).

RSS-feed for alle artikler

 

Kontakt

Du kan skrive til mig på lars [snabel-a] larskjensen.dk.