Den ugentlige opsamling – bevar overblikket

___

Hvad er det her?

 

Hver weekend kigger jeg tilbage på ugen, der gik og udgiver den ugentlige opsamling, så du let kan få overblikket og være opdateret.

Opsamlingen er inddelt i kategorier og er nem at overskue, så du hurtigt kan finde frem til det, der interesserer dig.

 

Følg med:

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så får du en mail, når næste opsamling er klar:


 

 

Lyt med:

Hver uge snakker jeg også om udvalgte historier fra opsamlingen og udgiver det som podcast. Søg på “larskjensen.dk” der, hvor du finder podcasts eller læs mere på larskjensen.dk/lyd.

___

 

Her kan du se den seneste opsamling:

Digital Ugerevy: Uge 13, 2019 - Apple News+, copyright-direktiv, AMP-mails, robotter og meget, meget mere.

 

___

 

Sagt om opsamlingen:

 

“Det er ikke sjældent, jeg ser en analyse eller artikel i Lars K Jensens opsamling, som jeg ellers ville have misset. Han giver læsværdige og dejligt overskuelige nedslag i, hvad der er sket i medier og teknologi i ugens løb.”

Andreas Marckmann Andreassen
Digital redaktør, Fagbladet Journalisten

 

“Lars’ opsamling er stedet, hvor jeg føler, at ugens ofte sparsomme faglige opdateringstid er bedst givet ud. Han fanger historier og formidler dem i relevant kontekst – lødigt, fagligt velfunderet og altid høj kvalitet. I tillæg til det skrevne format, fungerer podcast-formatet rigtig godt for mig. Varmeste anbefaling!”

Astrid Jørgensen
Chef for digitalt abonnementssalg og marketing, Politiken

 

“Det ugentlige overblik fra Lars K Jensen er fremragende til at få overblik af. Men Lars er også god til at spotte tendenser, som er værd at bruge lidt mere tid på – for eksempel sammen med Lars som kompetent vejleder. Og efter han er begyndt at indtale ugemailen er der ingen undskyldning for ikke at følge med.”

Jan Birkemose
Medietrends.dk

 

“Lars har fingeren på pulsen hvad angår teknologi, sociale medier og tendenser. Derfor er hans ugentlige overblik uundværligt, hvis jeg skal nå at følge med i, hvad der rører sig på alle fronter.”

Mads Keilberg
Digital chef, Holm Kommunikation

 

 

“Lars K Jensen serverer ærligt og nøgternt indblik og overblik. Han skærer fra, så du sidder tilbage med koncentratet i din indbakke.”

Filip Wallberg
Journalistisk lektor, SDU

 

“Lars’ ugentlige opsamling betyder for mig helt konkret, at jeg har en arbejdsopgave mindre. Han serverer mig særligt udvalgte links og giver mig derved både overblik og indsigt. Jeg deler ofte ud af opsamlingen på mine redaktioner og til min afdeling.”

May Kjærsgaard
Digital redaktør, Benjamin

 

___

 

Her kan du se den seneste opsamling:

Digital Ugerevy: Uge 13, 2019 - Apple News+, copyright-direktiv, AMP-mails, robotter og meget, meget mere.