Udvikling og analyser af digitale medier

Se mere herunder

Jeg hjælper  medier og udgivere  med at forstå  brugerne , håndtere  projekterne , implementere  teknologierne  samt udvikle og lancere  produkterne .

Derudover skriver jeg  analyser og indsigter  her og andre steder.

Se mere herunder

Seneste artikel:

Paywalls: Rethink Your Premium Icons

It seems like a good idea to have an icon on paywalled content – but what if we’ve been doing it wrong? Some publishers have started flipping the logic.

Products in Publishing / 4. august 2022

Hvem?

Jeg har mere end 10 års erfaring fra den digitale frontlinje i mediebranchen. Med en baggrund i journalistikken kombinerer jeg publicisme, digital udvikling og produkttænkning – samt alt mellem brugerne og forretningen.

Jeg arbejder som konsulent og digital chef hos Willmore, hvor vi hjælper medier og andre med at skabe bæredygtige forretning og indhold, folk vil betale for.

Jeg har blandt andet:

  • 💰 Implementeret paywalls og abonnementer
  • ✨ Håndteret, projektledt og lanceret redesigns
  • 🎤 Interviewet brugere
  • 📊 …og analyseret data
  • 🚀 Ledt projekter og lanceret produkter
  • 📆 Organiseret og afviklet events
  • ✍️ Skrevet masser af artikler
  • ☑️ Og meget meget mere…

Jeg har tidligere arbejdet med digital udvikling hos Danmarks største nyheds-website og været chef for produktudvikling hos landets største medieovervågningsfirma.

Lad os connecte:

Fang mig på Twitter eller LinkedIn

Noget af det, jeg tilbyder:

Analyser

Det kan være svært at bevare det større overblik over data og det, de fortæller, når der også skal laves research, interviews og udgives indhold.

Jeg kan hjælpe med at finde ud af, hvordan dit indhold klarer sig og hvorfor. Vi kigger også på, hvilke former for indhold (og brugerbehov), der fungerer bedst for dig og jer – og hvilke historier, der skaffer abonnenterne.

Læs for eksempel:
Måske er nyheder ikke der, pengene er 

Forstå jeres brugere

Uanset om I skal have penge for jeres indhold, maksimal effekt af jeres nyhedsbrev eller lancere nye produkter, skal I kende og forstå jeres brugere.

Hvorfor bruger de jer, hvor kommer de fra, hvor skal de hen, hvad forsøger de at opnå – og hvem bruger de ellers?

Jeg kan sparre og hjælpe med research, interviews, test etc. – samt selvfølgelig at omsætte det til handling og lanceringer.

Læs for eksempel:
· Mere end målgrupper: Forstå brugernes Jobs To Be Done
· Data sætter brugerne i centrum – men du skal tale med dem

Udvikling fra start til slut

Jeg har mange års erfaring indenfor bl.a. projektledelse, produktansvar og lanceringer og det vigtige samarbejde på tværs af discipliner; journalister, designere, udviklere etc.

Jeg ved, hvor frustrerende det kan være, hvis der ikke er styr på processen. Men hvad færre måske ved, at det er mindst lige så vigtigt at have styr på organiseringen.

Jeg kan hjælpe med både projekt- og produktledelse – og tilbyder også sparring til projektledere. Og så er jeg også god til at holde leverandører i ørerne.

Læs for eksempel:
Dem, der innoverer, skal også implementere

Oplæg og indhold

Jeg udgiver en ugentlig opsamling på digitale medietendenser, og i den forbindelse holder jeg ofte oplæg om især digitale medietendenser og udgiver analyser.

Oplægget kan enten være på mere generelle tendenser eller været målrettet til jeres organisation eller redaktion. Det vigtigste er, at det fungerer for jer.

Jeg har talt for alt fra mindre organisationer til de største medier herhjemme og på konferencer som Journalistforbundets Fagfestival.

Hvad skulle det være?

Med min baggrund indenfor journalistikken kombineret med mange års erfaring indenfor digitale medier, udvikling og teknologi, er der mange måder, jeg kan hjælpe på.

Hvis det handler om medier, digital udvikling, udgivelse og teknologi (ikke nødvendigvis det hele på en gang), tager du selvfølgelig bare fat i mig.

Jeg er altid reel, så jeg siger nej til en opgave, hvis det er udenfor min comfort zone og henviser dig til en bedre, hvis jeg kender en.

Ærlighed varer længst – og du ved, at jeg kan levere, hvis jeg siger ja.

 Vil du med? 

Her ser du nogle af dem, jeg arbejder sammen med eller har hjulpet og/eller holdt oplæg for.

Nyhedsbreve

Ja, jeg udgiver også nyhedsbreve.

Digital Ugerevy

En ugentlig opsamling på de vigtigste historier indenfor digitale medier og platforme.

Products in Publishing

Om Product Management og innovation i mediebranchen.

(Det er på engelsk)

Dette website

Få besked når jeg udgiver nyt på larskjensen.dk – ofte artikler om digital journalistik og medier.

Jeg bliver motiveret af at løse problemer og gøre en forskel. Derudover har jeg masser af erfaring indenfor digitale medier og udvikling, som du kan få del i.

Jeg er derudover altid nysgerrig på at tale med interessante mennesker og høre om gode idéer. Og jeg elsker kaffe.