Digital Ugerevy vender tilbage!

Måske kender du allerede min ugentlige opsamling, Digital Ugerevy. Her deler jeg noget af det mest interessante, jeg er faldet over indenfor digital udvikling og forretning i og omkring mediebranchen.

Hvis du kender ugerevyen, ved du, at den har holdt pause, mens jeg er kommet i gang med mit nye arbejde som leder af produktudvikling hos Infomedia.

Men nu vender den tilbage. Det sker henover weekenden 15.-16.-17. juni, og du kan følge med på mail: Tilmeld dig på ugerevy.dk, hvis du ikke er på listen.

 

Til dig, der tidligere har fulgt ugerevyen:
Du vil formentlig opdage nogle ændringer. Eksempelvis fylder sociale medier lidt mindre. De er stadig med, men nu er det mere på de store tendenser. Hvis du vil have en mere grundig opsamling på sociale medier, vil jeg anbefale den norske Helt Digital eller Lars Aaes’ Ugens Internetguld.

Derudover er der ikke længere nogen podcast-udgave. Så hvis du har lyttet med, er du nødt til at hoppe ind og scanne opsamlingen. Jeg ville gerne lave en lydudgave, men der er kun 24 timer i døgnet ?.

Tak fordi, du læser med.

« Til forsiden | Flere artikler »

 

Foto: IconFinder

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.