Seneste 10 artikler

(Leder du efter min ugentlige opsamling? Tjek Digital Ugerevy →)

___

Godt indhold kræver godt samarbejde- Ny medieforskning understreger behovet for samarbejde mellem redaktionen, udvikling og de kommercielle. Læs, hvordan du går til opgaven.
Fra Facebook til robotter: Medierne skifter fokus- Det er lettere at bygge sine egne robotter og algoritmer end at lade sig styre af Facebooks.
Hvem vil hjælpe de ældre med at bruge sociale medier?- Både danske og amerikanske studier viser, at det især er ældre, der deler falske nyheder. I en verden af sociale medier-bureauer og konsulenter, hvem vil så hjælpe vores ældre medborgere?
Nyheder glider i baggrunden i vores liv- Mediernes indhold får mindre og mindre betydning for brugerne. Det er et kæmpe problem, mediebranchen er nødt til at forholde sig til.
3 ting, vi kan lære af Apples metoder- Lær af Apple og brug demoer og skab fokus i dit arbejde.
Journalisten overvejede Washington Post-CMS- Det amerikanske medie, der er ejet af Amazon-bossen Jeff Bezos, var interesseret i det europæiske marked, men manglende muligheder for tilretning betød, at Journalisten sagde nej.
Eksperimenter med “mikrobetaling”- Der mangler eksperimenter - så det vil jeg gøre noget ved 🙂
Skal man interviewe før eller efter prototypen?- Interviews tidligt i processen kan give vigtig viden til det videre arbejde og det endelige produkt.
Nichemediet som platform- Medier har alle dage været platforme, der kan skabe forbindelse mellem forskellige mennesker. Men for nichemedierne er denne rolle ekstra interessant at gå ind i og positionere sig ud fra.

 

Se flere artikler »