Seneste 10 artikler

(Leder du efter min ugentlige opsamling? Tjek Digital Ugerevy →)

___

Assumptions Mapping og Value Proposition Canvas: Det, vi tror, og det, vi ved - To afprøvede og veldokumenterede værktøjer ledsager hinanden og giver et fint sammenspil, vi kan bruge, når vi skal undersøge og afprøve vores antagelser.
Screenshot-delinger stiller krav til mobildesignet - Når vi deler tips og information med hinanden foregår det nogle gange via screenshots på vores mobiltelefoner. Det betyder, at de vigtigste oplysninger for dig som afsender, skal præsenteres tæt på hinanden i dit/jeres design.
Godt indhold kræver godt samarbejde - Ny medieforskning understreger behovet for samarbejde mellem redaktionen, udvikling og de kommercielle. Læs, hvordan du går til opgaven.
Fra Facebook til robotter: Medierne skifter fokus - Det er lettere at bygge sine egne robotter og algoritmer end at lade sig styre af Facebooks.
Hvem vil hjælpe de ældre med at bruge sociale medier? - Både danske og amerikanske studier viser, at det især er ældre, der deler falske nyheder. I en verden af sociale medier-bureauer og konsulenter, hvem vil så hjælpe vores ældre medborgere?
Nyheder glider i baggrunden i vores liv - Mediernes indhold får mindre og mindre betydning for brugerne. Det er et kæmpe problem, mediebranchen er nødt til at forholde sig til.
3 ting, vi kan lære af Apples metoder - Lær af Apple og brug demoer og skab fokus i dit arbejde.
Journalisten overvejede Washington Post-CMS - Det amerikanske medie, der er ejet af Amazon-bossen Jeff Bezos, var interesseret i det europæiske marked, men manglende muligheder for tilretning betød, at Journalisten sagde nej.
Eksperimenter med “mikrobetaling” - Der mangler eksperimenter - så det vil jeg gøre noget ved 🙂

 

Se flere artikler »