Sagt om Digital Ugerevy

Tilmeld dig Digital Ugerevy

“Det er ikke sjældent, jeg ser en analyse eller artikel i Lars K Jensens opsamling, som jeg ellers ville have misset. Han giver læsværdige og dejligt overskuelige nedslag i, hvad der er sket i medier og teknologi i ugens løb.”

Andreas Marckmann Andreassen
Digital redaktør, Fagbladet Journalisten

 

“Lars’ opsamling er stedet, hvor jeg føler, at ugens ofte sparsomme faglige opdateringstid er bedst givet ud. Han fanger historier og formidler dem i relevant kontekst – lødigt, fagligt velfunderet og altid høj kvalitet.”

Astrid Jørgensen
Chef for digitalt abonnementssalg og marketing, Politiken

 

“Det ugentlige overblik fra Lars K Jensen er fremragende til at få overblik af. Men Lars er også god til at spotte tendenser, som er værd at bruge lidt mere tid på – for eksempel sammen med Lars som kompetent vejleder.”

Jan Birkemose
Medietrends.dk

 

“Lars har fingeren på pulsen hvad angår teknologi, sociale medier og tendenser. Derfor er hans ugentlige overblik uundværligt, hvis jeg skal nå at følge med i, hvad der rører sig på alle fronter.”

Mads Keilberg
Digital chef, Holm Kommunikation

 

“Lars K Jensen serverer ærligt og nøgternt indblik og overblik. Han skærer fra, så du sidder tilbage med koncentratet i din indbakke.”

Filip Wallberg
Journalistisk lektor, SDU

 

“Lars’ ugentlige opsamling betyder for mig helt konkret, at jeg har en arbejdsopgave mindre. Han serverer mig særligt udvalgte links og giver mig derved både overblik og indsigt. Jeg deler ofte ud af opsamlingen på mine redaktioner og til min afdeling.”

May Kjærsgaard
Digital redaktør, Benjamin