Juleferielæsning #10: Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster

Få det ugentlige overblik


Så får du mine artikler og opsamlingen Digital Ugerevy direkte i din indbakke.

 

Frem mod den 24. december 2018 udgiver jeg et dagligt tip til din læsning i juleferien. Først anbefaler jeg 12 bøger, og fra den 13. til 24. december anbefaler jeg 12 artikler. Det kommer til at handle om teknologi, udvikling og medier – plus det løse.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for ugentlige snapshots af julekalenderen ↑

___

Denne bog udkom sidste år og har siden da modtaget en hel del hype. Jeg synes, det er fortjent, men der er andre der er mindre begejstrede (for eksempel denne anmeldelse på elkan.dk) – og det er jo vigtigt at høre begge sider af en sag.

Jeg vil ikke skrive så meget om bogen her, da jeg skrev en længere anmeldelse, da jeg læste den sidste år.

Jeg vil blot sige, at hvis du har købt bogen, men endnu ikke fået den læst, så er din kommende juleferie en kærkommen lejlighed til at gøre det. Det er en fagbog, men den er på ingen måde tung – det betyder også, at hvis du forventer den supergrundige indføring i begrebet adfærdsdesign, så skal du finde dig en anden bog.

Læs min anmeldelse »

Følg mig på Twitter
Digital Ugerevy
Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.