Juleferielæsning #19: ‘The Future of Voice and the Implications for News’ fra Reuters/Oxford

Få det ugentlige overblik


Så får du mine artikler og opsamlingen Digital Ugerevy direkte i din indbakke.

 

Frem mod den 24. december 2018 udgiver jeg et dagligt tip til din læsning i juleferien. Først anbefaler jeg 12 bøger, og fra den 13. til 24. december anbefaler jeg 12 artikler. Det kommer til at handle om teknologi, udvikling og medier – plus det løse.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for ugentlige snapshots af julekalenderen ↑

___

Faste læsere af denne julekalender vil lægge mærke til, at jeg også anbefalede en rapport fra Reuters Institute og Oxford University den 17. Det skal imidlertid ikke forhindre mig i at kaste endnu en efter dig 🙂

Denne rapport blev udgivet i november og kigger på de stemmestyrede assistenter og nyhedsmediernes rolle på denne nye platform.

Det er spændende læsning, og her får du et par af de mest interessante konklusioner:

Despite the rapid growth and strong promotion of voice technology, news consumption on these devices is currently lower than might be expected, with most usage focusing on very short news briefings. Many users are unaware of the wider range of options around news, including how to access their favourite brand. Others are underwhelmed by existing content, which is mostly reversioned from radio or print.

En anden dårlig nyhed for medierne er, at podcasting umiddelbart også klarer sig dårligt på denne stadig meget nye platform.

Mange af brugerne ændrer ikke i indstillingerne, det vil sige, at de medier, der er valgt som standard af producenten som udgangspunkt står stærkere end “udfordrerne”. Det understreger, at dette vitterligt er en ny platform – og at det kan blive svært at kæmpe for sin plads.

Rapporten er fuld af en række interessante ting, og selvom den kun handler om USA, Storbritanien og Tyskland, så er det stadig god læsning.

Læs rapporten »

[Reuters Institute / Oxford University]
(PDF, 48 sider)

Læs videre:
« Se hele julekalenderen
Abonnér på mit nyhedsbrev »

Originalfoto: John Tekeridis / Pexels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.