Nyhed: Lyt til artikler

Som nogle af jer ved, er jeg mere eller mindre besat af lyd i øjeblikket ?. I hvert fald i forhold til, hvad jeg tidligere har været. Jeg har min egen podcast og mener, at danske medier bør have en strategi for lyd, og at der er en “lydbølge” på vej i mediebranchen.

I min podcast har du indtil videre kunnet høre mig snakke om min ugentlige opsamling, én gang om ugen. Nu forsøger jeg at ændre lidt på det ved også at gøre oplæsning af (udvalgte) artikler til en del af min podcast. Den første artikel er fra i dag og har titlen ‘Færre projekter, flere produkter’.

Nederst i den artikel er der embeddet/indlejret en afspiller, hvor du kan høre mig læse artiklen op. Den afspiller får du også lige her:

Inspirationen kommer blandt andet fra Zetlands oplæsning af artikler (som er en succes) og min morgenrutine med at lytte til artikler fra Slates teknologisektion (den podcast har jeg tidligere skrevet om).

Årsagen er især, at jeg selv kan, at se mit eget medieforbrug går i retning af lyd. Jeg får lyttet til artikler, jeg ellers ikke ville have fået læst, og jeg kan nu orientere mig eller lære noget, mens jeg skræller gulerødder, sidder i toget eller vasker op.

Jeg håber, du vil tage det nye format til dig. Sig lige til, hvis det er for irriterende, at der nu også pludselig er artikler i podcast’en, ik’? ?

___

Kan du lide, hvad du læste?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet – så får du en mail hver weekend, blandt andet med den populære ugeopsamlingdigitale medier og teknologi:


 

Foto: Pixabay / Pexels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.