Juleferielæsning #7: Digital journalistik af Aske Kammer

Få det ugentlige overblik


Så får du mine artikler og opsamlingen Digital Ugerevy direkte i din indbakke.

 

Frem mod den 24. december 2018 udgiver jeg et dagligt tip til din læsning i juleferien. Først anbefaler jeg 12 bøger, og fra den 13. til 24. december anbefaler jeg 12 artikler. Det kommer til at handle om teknologi, udvikling og medier – plus det løse.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for ugentlige snapshots af julekalenderen ↑

___

Det her er en af de lettere anbefalinger at skrive, for jeg anmeldte nemlig Askes bog, da den udkom i februar måned.

Jeg roser blandt andet bogen for, at den letter foden lidt fra speederen i en branche, hvor tingene ellers kan gå meget hurtigt. Og så er det virkelig en god ting, at hvert kapitel slutter af med nogle arbejdsspørgsmål. Man kan selvfølgelig skippe dem, men den er en meget god måde til lige at reflektere over det, man har læst. Apropos at lette foden fra speeder-pedalen.

Bogen er relevant for studerende at læse, men mange i branchen – især journalistikken – kan have gavn af at læse den.

Læs min anmeldelse

(Kan også læses som PDF)

 

Læs videre:
« Se hele julekalenderen
Abonnér på mit nyhedsbrev »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.