Jeg søger nye udfordringer

Hvis du har et budskab, et produkt eller et medie, du gerne vil have hjælp til udviklingen af eller rådgivning omkring, så kontakt mig i dag. Så kigger vi på mulighederne.

Lidt om mig

Jeg har mere end 10 års erfaring med digital udvikling i mediebranchen og journalistikken fra Ekstra Bladet og Infomedia. På Ekstra Bladet var jeg leder af det redaktionelle udviklingsteam, som jeg var med til at starte, og jeg sad også med brugeroplevelse og agil udvikling.

På Infomedia ejede jeg de kundevendte produkter og bredte produktudviklingen ud til at involvere hele butikken — og kunderne. Jeg var i spidsen for relanceringen af den daglige medieovervågnings-mail, der blev gjort med udgangpunkt i kundernes behov og perspektiv.

Jeg arbejdede med kunde-/brugerinterviews samt Jobs To Be Done og Value Proposition Canvas for at få omsat indsigten til reelle produkter.

Jeg går enormt meget op i at forstå kunder og brugere, så man kan skabe værdi og løse de rigtige problemer.

Derudover udgiver jeg opsamlingen på nye medier og digital udvikling, Digital Ugerevy, og blogger for blandt andet Journalisten, og du kan læse mine indlæg, der især kredser om online journalistik og digital udvikling.

Jeg har det som en fisk i vandet i mediebranchen, men jeg er selvfølgelig ikke bange for at prøve nyt, hvis produktet eller organisationen er spændende 🙂

Og så elsker jeg kaffe.

Jeg kan kontaktes  på lars@larskjensen.dk – og du kan se mit CV.

Hvad laver jeg ellers?

Mediernes Fremtid
Digital Ugerevy
Mine artikler
Nyhedsbrev
Følg mig på Twitter